Tilda Nova Serv monteaza toate tipurile de ascensoare standard sau special concepute pentru clientii nostru, lifturi de marfa si scari rulante pe care le predam la cheie. Avem o mare experienta si stimp de ce are nevoie fiecare client. In acest sens este necesar doar sa alegeti modelul de ascensor potrivit.

Toate persoanele care stau la bloc sunt foarte multumite ca au un lift in scara blocului cu ajutorul caruia pot sa urce la etajele superioare fara sa depuna efort fizic. Nimeni nu isi poate imagina blocurile cu 10 etaje fara sa aiba cel putin un lift functional, chiar daca acesta este unul vechi.

Exista si momente in care lifturile se strica si au nevoie de interventii. Puteti alege sa lucrati pe moment cu o firma sau puteti face un abonament lunar de mentenanta. La Tilda Nova Serv asiguram ambele tipuri de servicii si oferim o mare flexibilitate in abordare pentru ca fiecare client sa fie multumit. Asiguram reparatii pentru o gama vasta de elevatoare si ascensoare pentru a acoperi o zona cat mai larga de domenii in care acestea sunt utilizate.

Un lift reprezinta o nevoie a zilelor noastre in special in cazul cladirilor sau blocurilor care au mai mult de 4 etaje, dar si pentru cladirile de birouri sau cu depozite. Un lift este un instrument, sau un echipament care va permite accesul facil dar si mobilitatea catre mai multe niveluri ale cladirii cu mai multe etaje.

Ascensoarele sunt o exprimare a confortului in cladirile moderne cu mai multe etaje. Sunt utile tuturor si ofera comoditate de deplasare. In generas, ascensoarele sunt utilaje robuste care au utilizeaza o tehnologie de calitate motiv pentru care posibilitatea de a se strica este redusa.

Pe piata, exista o multime de lifturi in ofertele tuturor producatorilor si se recomanda o informare foarte buna inainte de a lua decizia de achizitionare a unui lift care sa fie pe deplin multumitor in ceea ce priveste functionalitatile pe care le are, pretul sau designul.

Sunt mai multe comenzi si tipuri de panouri de comanda pentru un lift si multudinea de comenzi este vasta. Senzorii de suprasarcina impiedica deplasarea ascensorului pana cand se elimina incarcatura excesiva. Acesti senzori pot sa declanseze si o alarma vocala sau una sonora iar lucrul acesta poate deranja la randul sau un indicator de greutate care sa transmita faptul ca masina este prea incarcata pentru a putea functiona.

 

Avand o experienta vasta in domeniul lifturilor si automatizarilor, echipta Tilda Nova Serv va pune la dispozitie servicii de intretinere, consultanta, reparatii, modernizari si suport tehnic pentru toate ascensoarele electrice cu sau fara camera de masini si pentru ascensoare hidraulice.

Elevatoarele cu tractiune au motare de curent continuu sau alternativ. Sunt folosite trolii pentru a controla miscarea mecanica a elevatoarelor tragand anumite sfori pe un rulment care este atasat la o masina condusa de un motor de viteza mare. Aceste masini sunt de obicei cele mai bune optiuni pentru tractiune si ofera o fiteza de 3m/s.