Toate persoanele care stau la bloc sunt foarte multumite ca au un lift in scara blocului cu ajutorul caruia pot sa urce la etajele superioare fara sa depuna efort fizic. Nimeni nu isi poate imagina blocurile cu 10 etaje fara sa aiba cel putin un lift functional, chiar daca acesta este unul vechi.

 

Lifturi Bucuresti - cum se alege un lift de calitate

Ce se intampla cand exista necesitatea unui lift insa cladirea nu este prevazuta cu un spatiu pentru asa ceva sau nu este vorba despre un bloc ci despre o pensiune sau o casa cu doua etaje cum s-au construit in ultima vreme in Romania. Liftul este rentabil? Este posibil din punct de vedere tehnic sa se instaleze un astfel de lift?

Se poate comanda un lift de la Tilda Nova Serv pentru toate nevoile existente. Tehnologia moderna pernite montarea unor ascensoare oriunde nu numai in blocurile turn sau in cladiri extrem de inalte iar preturile nu sunt exagerate. Se pot monta spre exemplu ascensoare pentru pensionari pentru ca mobilitatea lor va fi ingreunata cu mult din cauza varstei si chiar si un etaj poate reprezenta o problema mare pentru ei.

Tot de lifturi speciale au nevoie si persoanele cu dizabilitati sau se impun in locurile in care agentii economici isi desfasoara activitatea, la etaje superioare. Sunt locuri in care la etajele superioare ale cladirilor se afla restaurante sau baruri si in care marfa trebuie sa urce pe ascensoare speciale pentru ca distribuitorii nu o vor cara pe scari la etaj. Ar fi dramatic sa se impuna ridicarea lazilor pe scari iar distribuitorii ar refuza acest lucru cu vehementa.

Tilda Nova Serv furnizeaza astfel de servicii de cea mai buna calitate oferind de asemenea si toate informatiile necesare pentru cei interesati. In momentul in care se impue contractarea unei firme care ofera servicii profesionale, echipamente speciale sau anumite abonamente pentru servicii complexe este important ca fiecare persoana sa se informeze cat mai bine. Pe nisa elevatoare, nivelul informatii este redus, insa intreband profesionistii puteti afla tot ce este necesar si ce implica operatiunea de instalare lifturi.

Imediat dupa instalarea unui ascensor profesional, veti descoperi toate avantajele si beneficiile pe care acesta le poate oferi. In momentul in care aveti de carat foarte multe va va fi foarte usor sa faceti asta si de asemenea, va fi perfect si pentru mamicile care au copii, viitoarele mamici, batrani si persoane cu disabilitati.