Avand o experienta vasta in domeniul lifturilor si automatizarilor, echipta Tilda Nova Serv va pune la dispozitie servicii de intretinere, consultanta, reparatii, modernizari si suport tehnic pentru toate ascensoarele electrice cu sau fara camera de masini si pentru ascensoare hidraulice.

 

Ascensoare Bucuresti - Asiguram intretinere si mentenanta

Indiferent care este destinatia cladirii ce impune deplasarea pe nivele, ascensoarele sunt elemente importante atat ca si utilitate cat si ca design. Contractele de service sunt cea mai buna solutie pentur functionarea in siguranta a instalatiilor indiferent daca se gestioneaza un numar mare de echipamente sau doar un singur ascensor.

Service-ul de buna calitate reprezinta tehnicieni foarte bine pregatiti care se afla in contact tot timpul cu noutatile din domeniu. De aceea va oferim servicii de cea mai buna calitate, tehnologii noi si echipamente in conformitate cu prescriptiile tehnice existente, disponibilitatea garantata si raspunsul de timp optim. Serviciile sunt concentrate in jurul nevoilor specifice ale fiecarei persoane, si se ofera in permanenta accesul la informatie, rapoarte si detalii pentru lucrarile de intretinere si reparatii si despre starea instalatiilor.

Tilda Nova Serv – inovatie si modernizare

Toate ascensoarele au o durata de viata recomandata. In cazul in care durata aceasta este depasita, uzura este ridicata sau se cere un design modern se recomanda o modernizare a instalatiilor. Aceasta modernizare asigura functionarea continua si confortabila, in conformitate cu reglementarile si normele in vigoare. Se ofera inlocuirea completa a ascensoarelor si transformari etapizate pentru partile existente, solutii care vor proteja investitia pe termen lung.

Compania detine experienta, echipa si furnizorii pentru a putea garanta cele mai bune lucrari din punct de vedere estetic, tehnic si de mentenanta. Pachetele pentru modernizare pentru ascensoare sunt flexibile si pot fi adaptate fiecarui caz in parte.

Modernizarile pot fi realizate la nivel de cabina, usi palier, usi cabina, sistem de comanda, sistem de tractiune si sistem hidraulic.

Beneficiile oferite sunt performanta crescuta la finalizizarea lucrarilor, economia de energie datorita tuturor imbunatatirilor inceea ce priveste eficienta ascensoarelor, siguranta in functionare prin verificari periodice pentru componentele de siguranta si durata prelungita de viata.