Pe piata, exista o multime de lifturi in ofertele tuturor producatorilor si se recomanda o informare foarte buna inainte de a lua decizia de achizitionare a unui lift care sa fie pe deplin multumitor in ceea ce priveste functionalitatile pe care le are, pretul sau designul.

 

In general sunt doua categorii mari de lifturi: cele diferentiale in functie de tipul cladirii unde vor fi amplasate si cele clasice care se vor clasifica in functie de destinatie.

In prima grupa, in functie de tipul cladirii, se gasesc ascensoare pentru cladiri rezidentiale, birouri, hoteluri, spitale, centre comerciale, cladiri de marfa, persoane cu dizabilitati etc.

Cabina lift pret - sfaturi utile pentru alegerea celui mai bun lift

Tot aici se include trotuare si scari rulante pentru magazine, institutii, aeroporturi, dar si lifturi si platforme auto. Dupa cum se poate observa, anumite tipuri fac parte din mai multe categorii si lucrul acesta va fi in ajutorul clientilor pentru o alegere foarte usoara.

Cele mai des solicitate ascensoare sunt cele din cladirile rezidentiale pentru ca noile lifturi implica o siguranta deosebita in ceea ce priveste functionarea, prin sisteme de salvare automate proiectate atent pentru a fi evitate situatiile nedorite in care persoanele raman blocate in lift si un timp de asteptare redus comparativ cu vechile modele care exista in cele mai multe blocuri si cartiere de locuinte.

Persoanele care isi doresc o cabina lift la un pret corect, gama de lifturi pentru locuintele cu mai multe etaje este vasta si se poate alege dintre mai multe modele existente in oferta TNS.

Modelele de lifturi se pot diferentia in functie de numarul de persoane pe care le vor transporta, viteza de coborare si de urcare si numarul de opriri maxim.

In cladirile inalte si foarte inalte ascensoarele sunt indispensabile si este important sa se aleaga cabine lift moderne, care sa ofere atat confort cat si siguranta utilizatorilor. Lifturile sunt necesare din motive evidente si in plus, pentru unele persoane devin chiar indispensabile. Spre exemplu persoanele cu disabilitati vor avea nevoie de o solutie optima si rapida pentru a ajunge la ultimele etaje. Un lift foarte rezistent si de cea mai buna calitate, va permite si incarcarea mobilierului si urcarea acestuia la etajele superioare, deci se elimina necesitatea de a urca mobila foarte multe etaje pe scari.

In plus, mentenanta si verificarile periodice oferite de Tilda Nova Serv fac ca lifturile sa fie in permanenta in cea mai buna stare de functionare si sa ofere nivel maxim de control si siguranta.