Despre noi

Cu o experienta indelungata in domeniul ascensoarelor si automatizarilor, echipa TILDA NOVA SERV va ofera servicii de intretinere, reparatii, consultanta, modernizari si suport tehnic pentru orice fel de ascensoare electrice cu sau fara camera de masini, ascensoare hidraulice.

 

INTRETINERE/MENTENANTA

Oricare ar fi destinatia unei cladiri care impune miscarea pe mai multe nivele, ascensorul este un element foarte important din punct de vedere al utilitatii, dar si al designului

Contractele de service reprezintă soluţia ideala si legala pentru functionarea in conditii de siguranta a instalatiilor indiferent dacă gestionaţi un numar extins de echipamente sau un singur ascensor. 

Service-ul de bună calitate înseamnă în primul rând tehnicieni bine pregatiti si in contact permanent cu noutatile in domeniu. De aceea vă punem la dispoziţie servicii de calitate, echipamente si tehnologii noi, conforme cu prescriptiile tehnice in vigoare disponibilitate garantată şi timp de răspuns optim

Serviciile noastre se concentrează în jurul necesităţilor dvs. specifice.

Aveţi întotdeauna acces la informaţii, rapoarte, detalii privind lucrările de întreţinere sau reparatii, starea instalatiilor.

 

MODERNIZARE

Ca orice utilaj, fiecare ascensor are o durata de viata recomandata. In cazurile in care durata de viata este depasita, gradul de uzura este ridicat sau se doreste un design modern, va recomandam o modernizare a instalatiei.

Modernizarea asigură o funcţionare continuă, sigură, confortabilă şi în concordanţă cu toate normele şi reglementările în vigoare. TILDA NOVA SERV  oferă înlocuirea completă a ascensoarelor sau transformări etapizate a părţilor existente - soluţii ce vor proteja investiţia dvs. pe termen lung. 

Avem experienta, echipa si furnizorii necesari pentru a va garanta lucrari de calitate din punct de vedere tehnic, estetic si mentenanta. Pachetele de modernizare pentru ascensoare sunt flexibile si se pot usor adapta fiecarui caz in parte.

Modernizarile ascensoareloir se pot realiza la nivelul :

  • Cabina
  • Usi palier (automate/semiautomate)
  • Usi cabina(automate)
  • Sistem de comanda (clasic sau cu microprocesor)
  • Sistemul de tractiune
  • Sistemul hidraulic

Beneficii pentru dumneavoastra :

  • Performanţă crescută după încheierea lucrărilor
  • Economie substanţială de energie datorită îmbunătăţirilor privind eficienţa ascensoarelor
  • Siguranţa în funcţionare prin verificări periodice ale componentelor de siguranţă.
  • Durata de viata prelungita

TILDA NOVA SERV ESTE PARTENERUL DUMNEAVOASTRA !

In sprijinul clientilor nostri am creat si modalitatea de contact online prin transmiterea mesajelor catre adresa de e-mail: