Ascensoarele sunt o exprimare a confortului in cladirile moderne cu mai multe etaje. Sunt utile tuturor si ofera comoditate de deplasare. In generas, ascensoarele sunt utilaje robuste care au utilizeaza o tehnologie de calitate motiv pentru care posibilitatea de a se strica este redusa.

 

Piese lift - sfaturi utile pentru cumpararea celor mai bune piese

Cu toate acestea, din cauza trecerii timpului si din cauza faptul ca sunt facute din piese metalice sau plastice care se uzeaza in timp prin frecare, uneori sunt necesare interventiile asupra elevatorului pentru ca acesta sa functioneze in continuare in parametrii optimi de calitate si in termeni de siguranta cat mai buni. Unele componente vor trebui inlocuite motiv pentru care este foarte important sa fie gasite piese de cea mai buna calitate si o echipa de profesionisti care sa realizeze interventia.

La Tilda Nova Serv se pot gasi cele mai bune piese de schimb pentru orice tip de lift. Indiferent ca este vorba despre corzile care asigura deplasarea liftului, sisteme de franare, trolii, panouri de comanda electronice si alte astfel de componente extrem de utile in buna functionare a unui lift, in portofoliul nostru de produse se poate gasi o gama diversificata de componente la cele mai bune preturi.

Echipa noastra de profesionisti este mereu la dispozitia clientului, atat cu sfaturi utile si sugestii de abordare a problemelor care apar la nivelul unui ascensor cat si cu servicii de mentenanta si montare a pieselor pe care le achizitionati.

Nu este suficient sa aveti cele mai bune piese si componente de schimb pentru ascensoare. Daca acestea sunt montate sau inlocuite de amatori, riscurile ca problemele sa apara sunt foarte ridicate si implicit, pot aparea accidente grave pe care este recomandat sa le preveniti si sa le evitati lucrand doar cu profesionisti.

Lucrand cu echipa noastra veti beneficia de garantia lucrarii si ne asumam absolut tot ceea ce facem. Fara o echipa care sa detina cunostinte solide in ceea ce priveste repararea si mentenanta ascensoarelor si lifturilor, investitia in piese de calitate superioara se va face in zadar.

In plus, fiecare lift are anumite piese care sunt compatibile cu el. Acestea pot fi gasite de cele mai multe ori in manualul care insoteste aparatul, insa sunt si situatii in care utilizatorii nu inteleg specificatiile sau nu gasesc aceste componente si aleg altele care li se par care se vor potrivi. O astfel de decizie este de cele mai multe ori gresita. Aveti posibilitatea de a ramane cu piese cu un pret ridicat pe care nu le veti folosi niciodata, sau puteti face artificii care in timp vor duce la distrugerea liftului si la costuri mult mai mari.

Alegeti de fiecare data sa discutati cu o echipa de experti in domeniu, care sunt tot timpul gata sa va ofere consultanta gratuita pentru a face cea mai buna alegere si pentru a conserva cat mai mult timp liftul pe care il aveti. O astfel de decizie va ajuta sa economisiti sume mari de bani.