Exista si momente in care lifturile se strica si au nevoie de interventii. Puteti alege sa lucrati pe moment cu o firma sau puteti face un abonament lunar de mentenanta. La Tilda Nova Serv asiguram ambele tipuri de servicii si oferim o mare flexibilitate in abordare pentru ca fiecare client sa fie multumit. Asiguram reparatii pentru o gama vasta de elevatoare si ascensoare pentru a acoperi o zona cat mai larga de domenii in care acestea sunt utilizate.

 

Reparatii lifturi - avantajele unei echipe de profesionisti

Durata de functionare a ascensoarelor, a sistemelor de parcare, a trotuarelor si scarilor rulante si buna functionare precum si multimea utilizatorilor este data in general de mentenanta lunara exigenta si de inlocuirea pieselor de schimb in conformitate cu recomandarea producatorilor, diagnosticarea coreta si aplicarea solutiilor tehnice optime, montajul perfect al echipamentelor sialegerea tipului de echipament tinand cont de destinatie si de utilizare. Toate aceste operatiuni trebuie puse in practica doar de persoane cu experienta motiv pentru care aveti nevoie de o firma specializata care sa se ocupe.

Serviciile Tilda Nova Serv sunt destinate pentru toate ascensoarele care au nevoie de servicii de intretinere sau de modernizare a unor componente cum ar fi si cabina ascensorului, panourile de comanda, cutiile cu comanda pentru cabina sau pentru palier, cablurile de tractiune si altele. Utilizand kiturile de modernizare a componentelor cum ar fi cabina ascensorului, panourile de comanda, cutiile de comanda pentru cabina si palier, cablul de tractiune si altele. Utilizand kiturile de modernizare eficiente serviciile Tilda sunt recomandate pentru persoanele care vor sa beneficieze pentru mutl timp de ascensoare cat mai sigure si cat mai rapide.

Tilda Nova Serv implica si ascensoarele industriale. Service-urile de buna calitate inseamna in general o comunicare foarte bune. Indiferent de natura ei, aceasta se va stabili foarte usor si foarte eficient in orice moment. Suntem mereu aproape de clientii nostri si oferim servicii ireprosabile, disponibilitate garantata si timp de raspuns optim. Abilitatile si formarea tehnica a inginerilor imbunatatesc serviciile de intretinere si mentenanta. Avand la dispozitie metodologii si produse inovatoare, angajatii nostri furnizeaza cele mai bune echipamente de pe piata.