Tilda Nova Serv monteaza toate tipurile de ascensoare standard sau special concepute pentru clientii nostru, lifturi de marfa si scari rulante pe care le predam la cheie. Avem o mare experienta si stimp de ce are nevoie fiecare client. In acest sens este necesar doar sa alegeti modelul de ascensor potrivit.

 

Troliu lift pret - tipuri de ascensoare 

Ascensoarele electrice cu camera masinii

Se ofera clientilor ascensoare electrice configurabile la comanda destinate transportului unui numar mare de pasageri. Acestea au trolii specifice si dimensiunile cabinei pot sa varieze de la 900 la 1000 de mm si pana la 2100 pe 1750 mm. recomandarile noastre tin de proiectul de constructie sau de constatarile de pe terne.

Ascensoarele hidraulice cu camera masinii

Exista lifturi cu trolii si mecanisme de ridicare hidraulice care sunt configurate standard cu sarcina maxima de pana la 8000 kg la cerere. Viteza de deplasare pentru astfel de ascensoare variaza in functie de dimensiuni si sarcini maxime. Exista posibilitatea de a fi inlocuita camera masinii cu un cabinet de dimensiuni variabile tinand cont de marimiea agregatului.

Ascensoare fara troliu si fara camera masinii

Acestea sunt actionate tot timpul de un motor de tractiune sincrin. Ascensoarele sunt cele mai evoluate din punct de vedere tehnologic fiind proiectate pentru sistem de actiune directa sau sistem de tractiune. Sistemul de tractiune 1:1 ofera avantajul ca poate sa permita pana la 3 accese in cabina sau 3 ascensoare panoramice laterale. Sistemul de comanda este serial, o parte fiind amplasarea in cabina liftului si cea mai mare parte in panoul de comanda amplasat pe peretele lateral de langa usile de palier existente la ultimul etaj.

Tehnologia avansata ajuta la economisirea spatiului si simplifica cu mult service-ul si intretinerea.

Ascensoarele cu troliu fara camera masinii

Aceste modele de ascensoare ofera un raport calitate pret foarte bun. Troliile sunt situate deasupra putului. Sistemul de tractiune 1:1 ajunge pana la viteza de 1 m/s si la o sarcina de 630 kg asigurand faptul ca un ascensor de calitate are cel mai bun pret.

Sistemul de tractiune 2:1 poate ajunge pana la 1.6 m / s si o sarcina de maxim 1600 kg oferind posibilitatea de a avea un ascensor de capacitate superioara fara o camera a masinii la un pret foarte bun. Sistemul de comanda incorporat este capabil sa ofere supravegherea la distanta fiind conectat la internet cu ajutorul unui soft de monitorizare foarte performant.